Каталог товарів

CES 2021: ювілейна лімітована версія колонок JBL L100 Classic 75

Категорії

Виставка CES 2021 стала проривний точкою для компанії HARMAN. Їх підопічні JBL представили увазі публіки лімітоване ювілейне видання акустики L100 Classic 75. Бренд з американським корінням святкує свій 75-річний ювілей. До речі, оригінальну версію L100 світ побачив 51 рік тому. У 2018 році JBL подарував друге життя культової акустиці.

Знаковість колонок криється в дрібницях: «золотий» шильдик з оригінальними маркуванням на честь річниці, також власнику вручається спеціальний ювілейний сертифікат справжності. L100 Classic 75 отримала обробку з натурального шпону тика і чорні захисні грилі Quadrex. Кожну колонку вінчає підпис головного інженера компанії Кріса Хагена. Всього 750 пар колонок L100 Classic 75 розійдуться по світу.

Інтерес колекціонерів очевидний.

Які зміни по технічній частині? Компанія допрацювала і посилила підвіси вуферов для більшої позитивної динаміки відпрацювання низьких частот. Виробник удосконалив проводку і дав можливість користувачеві експериментувати з підключенням, наприклад, «влаштувати» бівайрінг через дві пари позолочених клем.

За високі частоти в акустиці відповідають дюймові твітери Titanium з фірмовим невеликим рупором, хвилеводами і акустичними лінзами. У «середині» працюють 5 дюймові динаміки JM125PC-8, в бас секції грають 12-дюймові випромінювачі W300SW-8 з додатковими портами спереду. У комплект з парою акустичних систем входитимуть підставки JS-120. Чекаємо JBL L100 Classic 75 навесні цього року.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
Тільки новий, запечатаний товар
Тільки новий, запечатаний товар
Доставка по всій Україні (2-3 дні ну максимум 4)
Доставка по всій Україні (2-3 дні ну максимум 4)
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину